Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики

Дата: 26.06.2020 13:58
Кількість переглядів: 1310

25 червня 2020 року розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Пунктом тестування з математики в нашому місті був визначений навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія".

В цьому році процедура складання зовнішнього незалежного оцінювання відбувається відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, що затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 24.

Визначений заклад освіти був повністю готовий до проведення зовнішнього оцінювання, забезпечений дезінфекторами, спеціальними засобами для миття поверхонь, паперовими рушниками. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання та 41 педагогічний працівник, які залучалися до проведення тестування були забезпечені засобами індивідуального захисту. Допуск учасників до пункту розпочався о 09.50 і завершився о 10.50. Всі учасники пройшли безконтактну термометрію та оцінку наявності в них ознак респіраторної хвороби.

Для роботи пунктів було задіяно 17 стандартних аудиторій, всі залучені працівники попередньо пройшли навчання та інструктаж.

Під час проходження тестування учасники були попередженні про заборону мати при собі будь-які засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування. Порушень в проведенні тестування виявлено не було.

З метою уникнення скупчення людей біля входу до пункту тестування територія закладу освіти була розмежована. Відповідальним за пункт та працівниками поліції між учасниками забезпечувався найменший контакт.

Всього для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики було зареєстровано 252 учасника. З’явилися на пункт 199, 53 особи не з’явилися.

Нагадаємо, в 2020 році ЗНО складають тільки ті випускники, які бажають вступати у вищі навчальні заклади.

ЗНО відбуватиметься з 25 червня до 17 липня.Наступний етап - зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, що відбудеться 30 червня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень