Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Екологічна хвилинка «Збережемо красу землі»

Дата: 23.06.2020 16:19
Кількість переглядів: 1345

Природа! З дитячих років ми звикаємо до її чарівної краси. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів – усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна природа рідного краю.

Один мудрець сказав: «І якщо мені іноді хочеться жити до 120 років, то тільки тому, що мало одного життя, щоб випробувати до кінця всю чарівність і всю цілющу силу нашої природи. Любов до природи – одна з найточніших ознак любові до Батьківщини.

Міська бібліотека-філія №1 теж популяризує літературу про природу України та рідного краю. З метою формування екологічної культури, дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього природного середовища та щоб довести необхідність по-іншому відноситися до оточуючої нас природи не в глобальних проблемах, а тут, вдома, на своїй вулиці, в своєму місті, бібліотекарі зі своїми юними користувачами провели екологічну хвилинку «Збережемо красу землі».

Завідуюча бібліотекою  Світлана Алефірова  познайомила присутніх з тематичною літературою та закликала дбайливо і бережно ставитись до навколишнього середовища, не забруднюючи та сортуючи сміття.

Відділ культури і туризму?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень