Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової дев’яносто першої сесії міської ради

Дата: 22.06.2020 08:30
Кількість переглядів: 1365

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 18 червня 2020 року відбулося засідання чергової дев’яносто першої сесії міської ради. 

За результатами роботи, міська рада затвердила 52 рішень, у тому числі 16 депутатських запитів та 20 рішень з питань регулювання земельних відносин.

Під час засідання сесії внесено зміни до рішення міської ради від від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік».

За результатами розгляду міською радою прийнято 2 рішення, що стосуються комунального майна: «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду нежитлового приміщення першого поверху поліклінічного відділення по вул. М. Грушевського, 15 для розміщення аптечного пункту» та «Про надання дозволу міському Палацу культури на укладання довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури». 

Обговоривши питання встановлення податків на території міста Знам’янка з 01.01.2021 року депутатами міської ради прийнято 4 рішення Фото без описущодо встановлення  єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, туристичного збору.

Затверджено рішення «Про делегування функцій замовника робіт по виконанню робіт по проекту «Реконструкція дошкільного навчального закладу №7 «Козачок» корпус №2 по вул. Чайковського,15 у м. Знам’янка, Кіровоградської області. Коригування», «Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янки на 2020 рік», «Про встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Цуркана Дмитра».

Під час роботи міської ради депутати затвердили ряд рішень, що стосуються виконання програм: «Про стан виконання Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка за 2019 рік», «Про хід виконання Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки на 2018-2022 роки за 2018 рік та 10 місяців 2019 року», «Про хід виконання  Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2019-2020 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди дітям, молоді та працівникам закладів культури за досягнуті успіхи за 2019 рік.

Також на сесії міської ради внесено зміни та доповнення до плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2020 рік, затвердженого рішенням міської ради від 26 грудня 2019 року № 2308.

У пленарному засіданні чергової дев’яносто першої сесії міської ради брали участь: перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, жителі Фото без описуміста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень