Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення міста

Дата: 17.06.2020 15:31
Кількість переглядів: 1867

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Володимира Мацка,  за участі міського голови Сергія Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин) та додаткові питання, що пропонуються суб’єктами подання для включення до порядку денного чергової 91сесії міської ради 18 червня 2020 року.

На початку засідання, депутати розглянули лист представників КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» щодо зміни керівництва та проведення конкурсу на посаду директора закладу. Міський голова Сергій Філіпенко висловив своє бачення щодо подальшого розвитку лікарні та надання медичних послуг населенню. В.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Петро Іванов проінформував про  перші кроки, зроблені на посаді.  Посадовці відповіли на запитання присутніх. Після обговорення питання, комісія перейшла до розгляду питань порядку денного.

Комісією рекомендовано додатково включити до порядку денного 2 питання, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік»» та «Про надання дозволу міському  Палацу культури на  укладання довготермінового договору  оренди частини приміщення  Палацу культури». Пропозиції були підтримані, дані проєкти рішень розглянуто та рекомендовано внести на розгляд чергової сесії міської ради 18 червня 2020 року.

Заслухавши інформацію секретаря міської ради Наталії Клименко, рекомендовано винести на розгляд міської ради питання внесення змін та доповнень до плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2020 рік, затвердженого рішенням міської ради від 26 грудня 2019 року №2308, а саме: доповнити Перелік питань для розгляду на засіданнях постійних комісій Знам`янської міської ради на 2020 рік питаннями постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності.

Обговоривши питання встановлення податків на території міста Знам’янка з 01.01.2021 року, надано рекомендації комісії щодо: встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території  м. Знам'янка (відповідно до пропозицій Спілки підприємців); встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території  м. Знам'янка (відповідно до пропозицій Спілки підприємців); встановлення туристичного збору  та транспортного податку  на території  м. Знам'янка.

Комісією розглянуто проєкти рішень про хід виконання Міських програм, питання щодо оренди майна комунальної власності та інші. 

Володимир Мацко представив для розгляду присутніх звіт про роботу постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення за 2019 рік. 

В різному члени комісії обговорили питання потреб медичної галузі міста, а також звернення громадян, що надійшли на адресу комісії. За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації щодо змісту питань порядку денного.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв, Н.Тишкевич  – члени постійної комісії, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету І.Ратушна, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради П.Іванов, лікарі КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень