Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

«Планета дитинства»

Дата: 17.06.2020 11:03
Кількість переглядів: 1408

Фото без описуДитинство — найщасливіший період життя для багатьох з нас... Ми завжди тепло згадуємо роки нашої молодості та дитинства, але є діти, у яких просто немає батьків або батьки ведуть асоціальний спосіб життя і не виконують по відношенню до своїх дітей виховних функцій. І тоді на допомогу таким дітям приходить держава.

На жаль, реалії сьогодення  наклали свій відбиток на повсякденне життя. Тому зустріч з випускниками навчальних закладів міста з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшла з урахуванням обмежувальних заходів на період карантину.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Шевченко привітала випускників та  зазначила, що для них  починається по-справжньому самостійне життя, тепер багато що залежить від них, від їхньої старанності, працьовитості, талантів.

Доведеться щодня доводити свої здібності, щоб досягти успіхів і стати професіоналами в обраній справі.  

Вручаючи подарунки від міської влади,  побажала всього найкращого і дала таку пораду: « Як би не склалася подальша доля — намагайтеся не втрачати свої погляди на життя, завжди залишатися самими собою і зберігати в очах  іскорку доброти і радісного ставлення до життя».  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень