Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 16.06.2020 09:44
Кількість переглядів: 1527

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича  11 червня   2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 10 проєктів  рішень. 

Рішенням виконавчого комітету продовжено термін перебування малолітніх дітей в сім’ї патронатного вихователя.

На розгляді управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради  перебувала електронна петиція Сергія Голова про встановлення світлофорів по вул. Віктора Голого (перехрестя з вул. В’ячеслава Чорновола та вул. Дмитрівська). На засіданні виконавчого комітету  розглянуто петицію, яка набрала достатню кількість голосів (140)  та доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради   направити подання до фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради щодо  виділення коштів на  реалізацію проекту «Влаштування світлофорів по Віктора Голого (перехрестя з вул. В’ячеслава Чорновола) в м. Знам’янка Кіровоградської області» та виготовлення проекту «Влаштування світлофорів по Віктора Голого (перехрестя з   вул. Дмитрівська) в    м. Знам’янка Кіровоградської області».

Заслухано  інформацію  про хід  виконання Міської програми з правової освіти населення на 2016-2020 роки за 2019 рік,  затверджено  звіт  про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за I квартал 2020 року.

Фото без описуЗ метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів Знам’янської міської ради затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на  ІIІ квартал 2020 року.  

Для організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей затверджено  міські заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2020 рік (при умові зняття карантину).

Розглянувши  звернення  в.о. директора КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" Знам’янської міської ради про затвердження вартості профілактичних медичних оглядів та платних послуг, які надаються лікарнею, надані послуги, рішенням виконавчого комітету затверджено вартість  профілактичних медичних оглядів  та вартість платних медичних послуг.  

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця, відповідно до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020р. № 392 "Про встановлення карантину, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID - 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів" (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. № 435), розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території міста від 10.06.2020р. №13 «Про послаблення протиепідемічних заходів на території міста в період поширення коронавірусної хвороби СОVID – 19 з урахуванням результатів оцінки епідемічної ситуації та наявності ознак для послаблення», з метою забезпечення належного контролю за санітарним і екологічним станом на території міста  рішенням виконавчого комітету надано дозвіл фізичній особі-підприємцю Холявці Олександру Анатолійовичу на тимчасове розміщення  дитячих атракціонів у Міському парку відпочинку (між автомобільною стоянкою та будівлею за адресою: вул.Михайла Грушевського, 11)  з дня прийняття рішення по 30.09.2020 р. при умові дотримання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Кабінету Міністрів України, Головного державного санітарного лікаря України та розміщення солодкої вати та попкорну після завершення карантину.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень