Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики

Дата: 15.06.2020 09:49
Кількість переглядів: 1379

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики Олексія Луц, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії під час якого були розглянуті питання, що винесені на розгляд 91 сесії міської ради 18 червня 2020 року (крім питань регулювання земельних відносин).

Члени постійної комісії детально обговоривши питання встановлення податків на території міста Знам’янка з 01.01.2021 року, надали рекомендації комісії щодо:

встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території  м. Знам'янка;

встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території  м. Знам'янка, а саме: ставок податків по кожному найменуванню класифікації будівель та споруд, що пропонуються до затвердження;
встановлення туристичного збору  на території  м. Знам'янка.

Також комісією рекомендовано додатково включити до порядку денного питання щодо  внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік»». Пропозиція була підтримана, проєкт рішення розглянуто та рекомендовано внести на розгляд чергової сесії міської ради 18 червня 2020 року.

Фото без описуЗа результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації, що передані для розгляду відповідальних виконавців. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Олексій Луц, Інна Микуляк, Сергій Каратєєв – члени постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики;   перший заступник міського голови Валентина Загородня, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ірина Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих   органів - начальник фінансового управління Галина Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісій (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень