Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З 10 червня відкрили двері для своїх читачів бібліотеки міста

Дата: 12.06.2020 09:11
Кількість переглядів: 1377

Фото без описуЗ 10 червня відкрили двері для своїх читачів бібліотеки міста.  Карантин послаблено, але є певні обмеження. Бібліотеки можна відвідувати лише у захисних масках та дотримуватись безпечної дистанції. Передбачено також 10-денний карантин для книг, які повертаються читачами.

Адміністрація централізованої бібліотечної системи завчасно подбала про здоров’я працівників та відвідувачів бібліотек придбавши антисептики, рукавички та маски.

Фото без описуВ кожній бібліотеці при вході облаштовані куточки для дезінфекції, робиться вологе прибирання та обробка дезінфікуючими засобами робочих поверхонь. 

Звичайно першими до бібліотек прийшли найактивніші читачі. Працівники бібліотек підготували для них приємні сюрпризи. В центральній бібліотеці перші відвідувачі отримали сертифікати на право безкоштовного користування книжковим фондом до кінця року, а маленькі користувачі Фото без описуотримали яскраві повітряні кульки.

Креативно підійшли до зустрічі і бібліотеки-філії, перші відвідувачі яких отримали інформаційні листівки з правилами перебування в бібліотеці.

Ми дуже вдячні нашим читачам, які  відповідально та з розумінням відносяться до рекомендацій бібліотекарів.  

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень