Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оптимізація допомоги ВІЛ-позитивним людям

Дата: 03.06.2020 11:52
Кількість переглядів: 1437

Фото без описуНині загальновизнано, що СНІД перетворився на глобальну катастрофу. І подолати цю «чуму 21 століття» можливо тільки зусиллями всього людства.

За сприяння  центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді  ( директор Н. Шевченко) на базі Центру дитячої творчості та дозвілля ( директор  Г. Подвиженко) відбувся тренінг «Консультування з питань ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів та туберкульозу, профілактика стигматизації людей, які живуть з ВІЛ»,  який провів Благодійний фонд «Баварський дім, Одеса». 

Тренер Благодійного фонду В. Горбунов зробив огляд епідеміологічної ситуації з ВІЛ у світі, Україні та Кіровоградській області зокрема. 

Були висвітлені питання етичних та соціальних аспектів епідемії ВІЛ/СНІДу, стигматизації, дискримінації, профілактики ВІЛ-інфекції, проблеми туберкульозу, а також принципи консультування та навички ефективного спілкування. 

У тренінгу взяли участь спеціалісти міського та районного ЦСССДМ, служби у справах дітей, відділу молоді, спорту та охорони здоров’я, відділу освіти та Центру пробації. По закінченню тренінгу всі учасники отримали сертифікати.

Директор ЦСССДМ
Н. Шевченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень