Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про відновлення роботи дитячих садків у місті

Дата: 01.06.2020 16:18
Кількість переглядів: 1652

Фото без описуВідповідно до п.4 Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів»  передбачено, що на території регіонів із сприятливою епідемічною ситуацією запроваджується послаблення протиепідемічних заходів.

Міським головою С. Філіпенком надано доручення начальнику відділу освіти Л. Клименко щодо підготовки закладів дошкільної освіти до відновлення роботи відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину  у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).  

Станом на 01 червня 2020 року заклади дошкільної освіти забезпечено антисептиками, миючими та дезинфікуючими засобами, безконтактними термометрами, засобами для миття та обробки рук; засобами індивідуального захисту. Затверджено графіки дезінфекції приміщень та виконання інших протиепідемічних заходів.

Роботу моніторингової робочої групи  за участі фахівців відділу освіти, Держпродспоживслужби та охорони здоров’я заплановано на 02.06.2020 року. Відповідно до наданих рекомендації робочої групи буде  прийнято рішення щодо відновлення функціонування дитячих садків.

Попередньо відновлення роботи садків заплановано з 03 червня поточного року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень