Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дорогі діти, шановні батьки та педагоги міста Знам’янка!

Дата: 29.05.2020 16:04
Кількість переглядів: 1306

Фото без описуЧудовий подарунок маленьким знам’янчанам до Дня захисту дітей. Завершився ще один навчальний рік. Його можна  назвати незвичайним. Він став не тільки серйозним викликом сьогоднішнього дня, але і можливістю знайти новий формат взаємодії.

Я впевнений, що майбутні канікули подарують нашим дітлахам позитивні емоції. 

Хочу звернутися до випускників нинішнього року. Ваш останній дзвоник припав на неординарні події. Спасибі за те, що ви проявили дорослість і виваженість. І не сумуйте, якщо раптом вам здасться, що ваш Випуск не залишить яскравих спогадів. Навіть через багато років, коли ви говоритимете, що закінчили школу в 2020 році, всі розумітимуть, що ви - неповторні випускники!

Хочу відзначити активну позицію батьків. Дистанційне навчання стало несподіваною формою для багатьох, але ви з тактом і терпінням увійшли в процес, розуміючи його необхідність і важливість.

Дякую всім педагогам, які ще раз довели, що професіоналізм знам’янських вчителів не обмежується тільки класним кабінетом, а розкривається, грає новими гранями і набуває більш сучасних форм реалізації.

Бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового навчального року.  Хай канікули будуть наповненими яскравими подіями та позитивними враженнями. Всім оптимізму, натхнення та наполегливості, невичерпної енергії та миру у Ваших домівках!

З повагою, 

міський голова                                                                                  Сергій Філіпенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень