Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чудовий подарунок маленьким знам’янчанам до Дня захисту дітей

Дата: 29.05.2020 15:11
Кількість переглядів: 1325

Фото без описуДень захисту дітей – це особливе, гарне свято. Саме діти є тією рушійною силою, яка спонукає нас творити добро, ставати мудрішими і досвідченішими. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни.

І щоб додати святкового настрою напередодні Дня захисту дітей, біля приміщення виконавчого комітету Знам’янської ради встановлено банер "Місто дитячих посмішок". 

- Це -  святковий подарунок місту, всім знам’янчанам  для створення гарного  настрою! Таку роботу продовжимо й надалі, щоб наше місто прикрасив ще не один такий незвичний і гарний арт-об'єкт. Всіх вітаю з наступаючим святом і Фото без описузапрошую прийняти участь у наступному фотоконкурсі «Селфі марафон», присвяченому Дню молоді - розповідає міський голова Сергій Філіпенко. 

На самому ж банері зображені усміхнені, щасливі і неймовірно позитивні 96 учасника міського фотоконкурсу "Місто дитячих посмішок".
Нагадаємо, що цей конкурс тривав з 15 травня до 22 травня 2020 року. За умовами конкурсанти надсилали фотографії на яких вони були з сяючими та блискучими посмішками.

На всіх учасників чекають приємні сюрпризи
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень