Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 29.05.2020 14:51
Кількість переглядів: 1247

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І. О. 28.05.2020 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На порядок денний комісії були винесені 8 питань, а саме: 2 – про надання дозволу на дарування житлових квартир право користування в яких належить малолітнім дітям; 1 – про надання дозволу про повернення малолітньої  з КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради в сім’ю матері; 1 – про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батьків стосовно малолітнього сина;  1 – про продовження терміну перебування малолітніх дітей в сім’ї патронатного вихователя; 1 – про продовження терміну перебування малолітнього в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» кіровоградської обласної ради; 1- завершення соціального супроводу родини; 1 – про затвердження індивідуальних планів. 

Під час засідання заслухано інформацію, а також членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.

За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення та надані рекомендації, спрямовані на захист прав та інтересів дітей. На розгляд виконавчого комітету підготовлено 3 проекти рішень. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень