Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 22.05.2020 11:27
Кількість переглядів: 1508

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича  21 травня   2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 12 проєктів  рішень.

Виконавчим комітетом   прийнято  рішення щодо  надання дозволу  на дарування  житлової квартири, право користування якою належить  неповнолітній дитині;  надано одноразову допомогу особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка досягла 18-річного віку. 

Заслухано та взято до відома інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальника фінансового управління  про виконання міського плану заходів на 2020 рік щодо наповнення дохідної частини міського бюджету                                 м. Знам’янка та ефективного і раціонального використання бюджетних коштів у 2020 році за перший квартал поточного року.

Заслухано  інформацію про  забезпечення пожежної безпеки об’єктів освіти, культури та охорони здоров’я комунальної власності міста та Фото без описунадано доручення: відділу освіти, відділу культури і туризму, КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» розробити План виконання заходів по усуненню порушень вимог законодавства в сфері пожежної безпеки (далі – План) на підпорядкованих об’єктах з урахуванням передбачених (виділених) і необхідних коштів у 2020 році.

Заслухано та обговорено інформацію    про стан фінансово-господарської діяльності
комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг"  та Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації"  за підсумками  2019 року. 

В цілому за 12 місяців 2019 року комунальним підприємством  "Знам'янський комбінат комунальних послуг" отримано чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) в сумі  15930 тис.грн. На кінець звітного періоду підприємство прибуткове. Прибуток склав 277 тис. грн. 

В цілому за  12 місяців 2019 року комунальним підприємством  "Бюро технічної інвентаризації" отримано  доходу від надання послуг в сумі  979,0 тис.грн., що на  290,6 тис. грн. більше  ніж за 12 місяців 2018 року  (688,4 тис. грн.). Прибуток комунального підприємства за  звітний період склав 13,2 тис. грн., що на 0,2 тис. грн. більше ніж за  2018 рік (13,0 тис. грн.) .      

Розглянуто звернення керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" та затверджено   вартість 1-ї нормо-години на роботи та послуги в розмірі 110,00 грн.

Заслухано: інформацію про хід виконання Програми розвитку  місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки за 2019 рік;  звіт про роботу архівного відділу Знам’янської міської ради за 2019 рік.

З метою впорядкування організації та проведення недержавних культурно - масових заходів у місті Знам’янка  рішенням виконавчого комітету  затверджено Положення  про порядок організації та проведення  недержавних культурно - масових заходів культурно-просвітницького, спортивного,  видовищного та іншого характеру в місті Знам’янка. 

З метою належної організації відпрацювання оплачуваних робіт порушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт рішенням виконавчого комітету затверджено  перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, на яких у 2020 році можливе відпрацювання стягнення у вигляді суспільно корисних робіт порушниками відповідно до постанови суду.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень