Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З робочим візитом у місті Знам’янка перебував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь

Дата: 21.05.2020 08:29
Кількість переглядів: 1521

Фото без описуЗ робочим візитом у місті Знам’янка перебував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь.  

Разом із міським головою Сергієм Філіпенком, заступником міського голови Сергієм Гребенюком, в.о.директора КНП “Знам”янська міська лікарня ім.А. В. Лисенка” Вікторією Сільман та директором КНП “Знам”янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Русланом Пушкаренком, головою Знам’янської районної державної адміністрації Василем Смаглюком, Головою Знам’янської районної ради Сергієм Макаренко чільник області оглянув приміщення КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради і, зокрема, кардіологічне відділення, де Фото без описузараз триває капітальний ремонт, ознайомився із ходом оснащення лікарні сучасним медичним обладнанням, обговорили з міським головою і низку інших проблем медицини та міста зокрема.

"Кіровоградщина зараз лідирує в Україні за кількістю одужавших від коронавірусу, Знам’янська лікарня включена як госпітальна база “другої хвилі” для прийому на лікування хворих на коронавірус. Але все ж таки, вважаю, міській лікарні треба й надалі продовжувати обраний напрямок осучаснення Фото без описулікарні медичним обладнанням", - підсумував свої враження від візиту Андрій Балонь.- Необхідно найближчим часом створити й сучасне інфекційне відділення. Для цього є фінансові можливості. А сучасне інфекційне відділення - є вимогою нинішнього часу для всіх лікарень. Бажаю вам успіху і, впевнений, все задумане вами буде успішно реалізовано!

Фото без описуТакож цього дня Андрій Балонь відвідав КП "Знам’янська бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради, яка визначена місцем для обсервації. Очільник області  ознайомився з переліком послуг, які надаються відвідувачам, оглянув кімнати, поцікавився наявністю дезінфікуючих засобів. Директор КП "Знам’янська бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Володимир Джулай зазначив, що підприємство з 2015 року працює прибутково, Фото без описущороку сплачуючи податок на прибуток і дивіденди засновнику – до обласного бюджету. Послугами лікарні користуються мешканці Центральної, Східної та Південної України.

Проблемою для підприємства є застаріла матеріальна база. Потребують капітального ремонту внутрішні і зовнішні мережі електро і теплопостачання та необхідно все ж вирішити долю старого (не працюючого) спального корпуса, Фото без описуякий руйнується.

Відвідавши   медичний заклад, голова ОДА наголосив: КП "Знам’янська бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради  тримає руку на пульсі  часу щоденних змін та викликів.

Завершенням робочого  візиту очільника Кіровоградської області до м.Знам’янка стала нарада з керівництвом Знам’янської райдержадміністрації, Знам’янського міськвиконкому, окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та міськвиконкому з питання щодо стану захворюваності мешканців міста Знам’янка на коронавірусну хворобу та вжиття заходів по недопущенню її поширення на території міста Знам’янки.

Фото без описуРозпочалась нарада з виступу Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня, який  наголосив, що ситуація у області стабільна і контрольована,  однак на місцях усі повинні бути готові сприяти попередженню вірусу та надавати необхідну медичну допомогу хворим.

Фото без описуВ свою чергу керівництво міста та району доповіли про ситуацію щодо стану захворюваності мешканців міста Знам’янка на коронавірусну хворобу та вжиття заходів по недопущенню її поширення на території міста Знам’янки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень