Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робота закладу культури і умовах карантину

Дата: 08.05.2020 13:40
Кількість переглядів: 1472

Фото без описуВ умовах дистанційного навчання  Знам’янська дитяча музична школа ім. М.В. Лисенка підійшла до завершення навчального року. Основною формою занять у викладачів зараз  є онлайн-уроки,  запис та аналіз відео та аудіо виконання  творів учнями, набір та запис акомпанементів.

Викладачі з теоретичних дисциплін   працюють з групами    у застосунку Viber, перевели начальний матеріал у цифровий формат та надсилають учням для опрацювання.

За цей період 9 учнів школи підготувалися та прийняли участь у Міжнародному конкурсі «Співограй»(дистанційно), отримавши  Дипломи І-ІІІ ступенів.

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні був проведений он-лайн концерт на сторінці музичної школи у соціальній мережі Facebook, всі номери були підготовлені з дітьми в онлайн режимі. Розпочата підготовка  концерту до Дня захисту дітей. Дирекцією школи складено графік здачі академічних концертів та випускних іспитів, затверджено склад екзаменаційних комісій, розроблені матеріали для проведення випускних іспитів та створений Інтернет-ресурс для їх зберігання. 

З 5 травня 2020 року розпочалися академічні концерти,які проходять за допомогою відео та аудіо записів, вже 67 вихованців школи їх успішно здали  та почали працювати над новими творами. Викладачі Яблуновська Н. та Тихонюк О. за цей період  ще й пройшли онлайн навчання, прийнявши участь у веб-семінарі ZOOM на тему: «Всеукраїнська науково-практична конференція «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки — 2020». Посилено йде підготовка до випускних іспитів, в цьому році школа має 20 випускників, троє з них планує вступати до музичного коледжу. Тож педагогічний колектив справився з викликом, пристосувався до нових умов і гідно, виконуючи всі навчальні плани, завершить учбовий рік.

Відділ культури і туризму 
Знам’янського міськвиконкому

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень