Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про завершення навчального року у місті Знам’янка

Дата: 27.04.2020 13:43
Кількість переглядів: 1315

Фото без опису24 квітня 2020 року проведено оперативну нараду з директорами закладів загальної середньої освіти. Міським головою Сергієм ФІЛІПЕНКОМ зосереджено увагу на організованому завершені 2019/2020 навчального року у закладах освіти міста.  Сергій Іванович підкреслив, що в умовах дистанційного навчання  особливим викликом є якісна організація освітнього процесу, що потребує гнучкості керівників закладів освіти та професійного підходу педагогічних працівників. 

Перший заступник міського голови Валентина ЗАГОРОДНЯ проаналізувала роботу відділу освіти як уповноваженого органу засновника з питань управління закладами освіти міста, зупинившись на правах і обов’язках засновника в рамках реалізації державної політики з питань освіти. 

Начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО окреслила завдання, які позиціонує Закон України «Про повну загальну середню освіту». Людмила КЛИМЕНКО презентувала результати он лайн опитування здобувачів освіти, їх батьків, педагогічних працівників щодо організації дистанційного навчання у нашому місті.  Спільно з керівниками закладів було розроблено план заходів з організованого завершення навчального року, оцінювання учнів, своєчасності видачі документів про освіту.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень