Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В місті продовжують розвозити продуктові набори

Дата: 15.04.2020 09:35
Кількість переглядів: 1287

Фото без описуНагадаємо, в Україні наразі реалізовується соціальний проект від Міністерства соцполітики України та Національної мережі продовольчих магазинів “АТБ” стосовно забезпечення вразливих верств населення (людей віком понад 80 років, громадян похилого віку, котрі потребують догляду, та громадян з інвалідністю) продуктовими наборами у період карантину.

- Багато продуктових пакунків вже розвезли за адресами. Але не менше - ще тільки треба розвезти, - розповідає міський голова Сергій Філіпенко. - Щоб якомога швидше доставити набори людям, виконати оперативно на місцевому рівні цю важливу державну програму, сьогодні добросовісно працюють із самого ранку не тільки працівники соцзахисту, управління ЖКГ, а й працівники та посадовці структурних підрозділів виконавчого комітету Знам`янської міської ради. Дякую всім вам і від себе, як від міського голови, так і від людей, котрі з нетерпінням чекають цих продуктових наборів, за таку організовану роботу.

Фото без описуДуже злагоджено, оперативно виконали завдання розвезення пакунків людям і в смт Знам'янці Другій!

Я дякую всім, хто зараз займається розвезенням пакунків, ще й за те, що, виконуючи вчасно своі посадові обов'язки на робочому місці, ви не менш добросовісно виконуєте поставлене завдання й стосовно розвезення та вручення продуктових пакунків мешканцям міста?Додам й таке, - ці пакунки посадовці розвозять на власному транспорті.

Окрема і величезна подяка працівникам “АТБ”, котрі чітко, організовано й не менш добросовісно виконують свою роботу, готуючи продуктові пакунки.

І ще одне: звертаюся в черговий раз до мешканців міста з таким проханням. Будь ласка, не забувайте дотримуватися вимог карантину! Цим ви збережете не тільки своє життя та здоров”я, а й життя та здоров”я своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень