Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Коли допомагають не на словах, а ділом

Дата: 10.04.2020 15:51
Кількість переглядів: 1435

Фото без описуДнями КНП “Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка”, а також КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Кіровоградськоі обласноі ради” (Знам’янська підстанція) та КНП “Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Знам’янської районної ради” отримали допомогу в межах проєкту «Діємо Разом» Благодійного фонду «Можемо разом» Фото без описуза підтримки народного депутата України Олеся Довгого.

Закладам охорони здоров’я було передано медичні засоби захисту та медичні посібники з лікування та попередження COVID-19.

Міська лікарня, зокрема, отримала тришарові захисні маски, рукавички, дезинфекційний засіб.

Дякуємо народному депутату за активну участь в житті нашого міста! Дякуємо Олесю Довгому й за те, Фото без описущо він постійно і протягом багатьох років допомагає вирішувати різні складні питання міського масштабу на державному рівні.

Так, саме за його участі місто отримало в різні роки субвенції з державного бюджету як на капітальні ремонти дахів у багатоповерхівках, на капітальні ремонти приміщень закладів освіти, так і на Фото без описубудівництво нової об’їзної дороги, реконструкцію міськоі площі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень