Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Створений міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби

Дата: 08.04.2020 13:07
Кількість переглядів: 1490

Фото без описуПостановою КМУ від 25 березня 2020 року на території України введений режим надзвичайної ситуації. Відповідним рішенням виконавчого комітету міської ради від 02 квітня 2020 року № 79 міська ланка територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту також переведена в режим надзвичайної ситуації, призначений керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території міста та визначені  його  повноваження. Керівником робіт призначений заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ГРЕБЕНЮК Сергій Анатолійович.

Саме на період надзвичайної ситуації – до 24 квітня 2020 року, всіма заходами щодо недопущення поширення (ліквідації наслідків) по території міста коронавірусної інфекції буде керувати керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на територію міста через власні розпорядження, виконання яких є обов’язковим для всіх юридичних і фізичних осіб та населення, що розміщуються чи перебувають на території міста. 

Розпорядженням керівника робіт №1 від 02 квітня 2020 року створений міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби, який буде займатися збором, аналізом, підготовкою необхідних заходів і рішень, необхідних для своєчасного і оперативного реагування на можливі всебічні зміни ситуації в місті.

Всі розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території міста розміщуються на сайті у розділ "Міськвиконком" - "Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуаціїі" https://znam.gov.ua/rozporyadzhennya-kerivnyka-robit-z-likvidaciyi-naslidkiv-nadzvychaynoyi-sytuaciyi-1585916015/

Розпорядження від 07 квітня 2020 року № 4

Розпорядження від 06 квітня 2020 року № 3

Розпорядження від 03 квітня 2020 року № 2

Розпорядження від 02 квітня 2020 року № 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень