Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Перевірялися ринки та магазини

Дата: 06.04.2020 10:24
Кількість переглядів: 1188

Фото без описуПротягом всього тижня робоча група з перевірки дотримання умов карантину (її створено було за відповідним розпорядженням міського голови від 17 березня ц.р.) перевіряла роботу ринків, магазинів, які працюють на території нашого міста.

До складу цієї робочої групи, нагадаємо, входять працівники поліціі, працівники виконавчого комітету Знам”янської міської ради, фахівці Знам”янського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Отже, за висновками проведених перевірок було виявлено наступне.

На території ринку “Фенікс” працюють торгівельні павільйони, які реалізують продовольчі товари і посадкові матеріали, працює м”ясний павільйон.

В м”ясному павільйоні реалізуються не фасовані та не захищені від зовнішнього забруднення продукти /м”ясо, копчена риба, фрукти/, немає антисептиків для рук, маски продавців лише прикривають рот, Фото без описуконтроль за правильним використанням масок ніхто не здійснює.
Ринок КП “КПП”, що біля супермаркету “Катерина”, не працює.

Перевірялися й інші об”єкти, які реалізують продукти та засоби гігієни. Висновок: не скрізь дотримуються карантинних обмежень.

Покупці - без масок, не проводиться скринінг температури тіла працівників цих об”єктів, не витримується норма 1 покупець на 10 кв.м, не проводиться дезинфекція приміщень, маски - лише прикривають рот, товар відпускається з відкритих ящиків, без упаковки.

Під час перевірки працівникам та покупцям магазинів роз”яснювалися умови карантинних обмежень. Розповідали й про те, що “Білизна” - лише миючий та відбілюючий засіб, а не дезинфікуючий.

За інформацією Знам”янського райуправління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень