Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Преса з друку – читачеві в руки

Дата: 31.03.2020 16:00
Кількість переглядів: 1211


Фото без описуЗ сивої давнини людство відчувало потребу не тільки в усному спілкуванні, але й у писемному спілкуванні. З удосконаленням та розвитком суспільства, науки, культури та техніки, люди удосконалювали свої навички в писемній передачі інформації: спочатку рукописної, а потім друкованої. На теперішній час відомі багато способів передачі інформації та її фіксування.

    Одним із видів - інформація на сторінках періодичних видань.
    З кожним роком крокуючи в ногу з часом періодичні видання удосконалюються, розвиваються, стають яскравими та цікавими. Вони інформують про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, розповідають про успіхи, розмірковують про високе і не забувають про буденне, повертаються спогадами у минуле і мріють про майбутнє.
    Мабуть, вам буде цікаво дізнатися, що в міській бібліотеці – філії №3 поряд із книгами живуть газети і журнали.
    Об’єктивну інформацію про суспільно-політичні, економічні та культурні події держави несуть сторінки газети «Події тижня», «Сім’я». Можливість бути «в курсі» всіх місцевих подій читачам бібліотеки надають свіжі номери «Знам’янські вісті», «Народне слово». Для жінок буде цікаво погортати сторінки таких видань - «Сімейні поради», «Газета для жінок», «Рукоділля», «1000 секретів». Господарям присадибних ділянок бібліотека надає можливість скористатися досвідом роботи городників та садівників, почерпнувши матеріали із «Городник», «Дачні поради». Молодшим користувачам бібліотеки припадуть до душі «Барвінок», «Їжак», «Бедрик», «Абетка казок», «Жасмін». Це змістовні кольорові видання, в яких діти пізнають світ, розширять свій кругозір, відкривають духовний світ. Адже на сторінках газет та журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках. Ці видання розважать та підтримають. Тож чекаємо на вас після карантину у наших міських бібліотеках. 

Відділ культур і туризму виконавчого комітету Знам’няської міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень