Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розпочато дистанційний (відбірковий тур) до творчого проекту «Фестиваль зірок»

Дата: 25.03.2020 14:44
Кількість переглядів: 1253

Фото без описуШановні знам’янчани та гості нашого міста! Відділом культури і туризму та міським Палацом культури в 2019 році було започатковано творчий проект «Фестиваль зірок» за підтримки Регіонального фонду «Відкрита Україна», директор В. Вагжанова, в якому прийняло участь понад 40 учасників різних вікових категорій міста, району та області в різних жанрах. 

Цей фестиваль буде продовжено і цього року в листопаді місяці. Тому міський Палац культури пропонує всім вам ІІ творчий проект в якому ви можете прийняти участь дистанційно (відбірковий тур). 

Відсьогодні ви маєте змогу презентувати свою творчість в фейсбуці на сторінці Знам’янського міського Палацу культури. Чи то прочитати цікавий вірш, чи заспівати пісню, чи виконати сольно хореографічну композицію, чи розповісти якийсь уривок з вистави, чи виконати твір на музичному інструменті – все це ви можете засняти на відео навіть в телефоні і надіслати нам для подальшої участі у нашому фестивалі. Якість відео не береться до уваги.

Карантин закінчиться і ті талановиті учасники, які приймуть участь у відбірковому турі, будуть запрошені на наш фестиваль творчості. Журі відбіркового туру складатиметься з керівників вокального, хореографічного, театрального, музичного колективів МПК.

P.S. Кращих учасників міського творчого проекту «Фестиваль зірок» люб'язно запросили на Відкритий багатожанровий фестиваль – конкурс Творча платформа «Art Basis», який відбувся 7 грудня у залі Кіровоградської обласної філармонії. Одна з нагород фестивалю стала особлива, бо її отримала наша знам’янчанка - Марія Нагорна. Марія, виборола перемогу у номінації вокальне мистецтво, вікова категорія 9-14 років.

Відділ культури і туризму
Знам’янського міськвиконкому

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень