Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 25.03.2020 08:14
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Юрія Сопільняка, відбулося засідання зазначеної постійної комісії під час якого були розглянуті питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин) та додаткове питання, що пропонується суб’єктом подання для включення до порядку денного чергової 88 сесії міської ради         27 березня 2020 року.

З метою своєчасного та оперативного проведення робіт з реконструкції, комісією рекомендовано включити до порядку денного додаткове питання «Про делегування функцій замовника робіт по виконанню робіт по проекту «Реконструкція дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок» корпус №2 по вул. Чайковського, 15 у  м. Знам’янка, Кіровоградської області. Коригування». Відповідно до проєкту рішення, функції замовника запропоновано делегувати управлінню містобудування, архітектури та капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Розглянувши можливість встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті учасника антитерористичної операції на Сході України, який загинув захищаючи суверенітет держави - Цуркана Дмитра, відповідно до Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території м. Знам’янка, затвердженого рішенням міської ради від 24 січня 2014 року №1201 та враховуючи рішення виконавчого комітету від 12 березня 2020 року № 73, комісією рекомендовано розглянути на сесії міської ради питання «Про встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Цуркана Дмитра».  Пам’ятний знак пропонується встановити на фасаді навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 гімназія». Дані про пам’ятний знак на честь Цуркана Дмитра будуть внесені відділом культури і туризму до міського реєстру пам’ятних знаків у м. Знам’янці.
Під час розгляду питання внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, члени комісії детально зупинилася на фінансуванні галузі «Освіта», а також надали пропозиції щодо  нарахування та виплати тренерам КДЮСШ премії у розмірі 20%.

Секретарем міської ради Наталією Клименко було представлено для розгляду проєкт рішення щодо внесення змін та доповнень до плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2020 рік, затвердженого рішенням міської ради від 26 грудня 2019 року №2308. Враховуючи пропозиції постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Надія Коленченко), пропонується доповнити Перелік питань для розгляду на засіданнях постійних комісій Знам’янської міської ради на 2020 рік питаннями відповідно до компетенції зазначеної постійної комісії.

Комісією розглянуто проєкти рішень про хід виконання Міських програм, питання оренди майна комунальної власності та інші проєкти рішень (крім земельних питань), які виносяться на розгляд чергової 88 сесії міської ради. 

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації, що передані для розгляду відповідальних виконавців. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Юрій Сопільняк, Ольга Бойчук, Юрій Клюка, Світлана Філіпова – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; секретар міської ради Наталія Клименко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Галина Лихота, голова Знам'янського МК профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Мельник, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісій (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради    
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень