Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У місті проводиться профілактична робота щодо запобігання виникнення та поширення в місті Знам’янці випадків коронавірусної  інфекції (COVID-19 )

Дата: 24.03.2020 15:57
Кількість переглядів: 1197

Фото без описуЗ метою запобігання виникнення та поширення в місті Знам’янці випадків коронавірусної  інфекції (COVID-19 ) автоперевізникам були направлені листи про запровадження  в салонах пасажирського транспорту поточної  дезінфекції  салонів (в кінці робочого дня) та поручнів (періодично упродовж дня) та недопущення перебування на  робочому місці хворих працівників з ознаками респіраторних вірусних інфекцій.

Перевірки забезпечення організації та проведення перевізниками щоденної дезінфекційної обробки салонів у міських автобусах проводяться робочою групою  по здійсненню контролю за дотриманням виконання карантинних заходів суб’єктами господарювання всіх форм власності міста в складі співробітників Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області, працівників виконавчого комітету та  заступника начальника управління-начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.  У салонах  міських автобусів  розміщені листівки з інформацією про заходи попередження коронавірусної інфекції.

До керівників підприємств  торгівлі, ринків, закладів громадського харчування та побутового  обслуговування населення доведено розпорядження  міського голови від 17.03.2020 року №46 «Про запобігання поширення на території міста Знам’янки гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS – CoV-2» щодо тимчасової зупинки роботи таких об’єктів до закінчення  карантину.

Із суб’єктами роздрібної торгівлі проводиться робота щодо забезпечення в торговельній мережі  безперебійного  продажу продовольчих товарів повсякденного попиту.  Запроваджено щоденний моніторинг насиченості магазинів продовольчими  товарами повсякденного попиту та цін на основні продовольчі товари.

Відділ економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень