Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робота Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка не зупинилась, а перейшла в інший формат

Дата: 24.03.2020 15:54
Кількість переглядів: 1582

Фото без описуЗ 19.03 2020 року освітній процес у закладі проходить дистанційно. Викладачі з фаху проводять онлайн уроки за допомогою додатків Messenger, Viber та Instagram. Відцифровані навчальні матеріали та створені, викладачами з теоретичних дисциплін, аудіо файли завдань уроків надіслаються учням для подальшого опрацювання.

А концертмейстерами закладу культури, під час карантину, проводиться робота з акомпанементами: транспозиція акомпанементу вокальних та інструментальних творів комп’ютерний набір аудіо файлів акомпанементу, перегляд відео майстер-класів. 

Не залишилась без роботи і адміністраціє школи: надаються індивідуальні консультації в телефонному режимі, щодо роботи закладу і проведення уроків в дистанційному режимі та заповнення документації. Розроблені інструкції для працівників та учнів, щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, бланки планів – звітів для працівників школи, прослухано вебінар  на сайті Всеосвіта «Практичні поради при організації дистанційного навчання під час карантину».

Робота триває!

Деталі можна дізнатися на офіційному сайті закладу культури за посиланням https://znamenskayadmsh.wixsite.com/dmsh?fbclid=IwAR2HYiYCQo4FWC-gfPoVjep8JG3KsFzHHiVm2B-Xg-pHSI-geemPeCCeZ9Y#!blank-kfl1c/kfl1c 

Відділ культури і туризму
Знам’янського міськвиконкому


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень