Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Українська народна пісня — це дзеркало, в якому вірно відбивається широке і багатогранне життя-буття нашого народу

Дата: 23.03.2020 16:37
Кількість переглядів: 13593

Фото без описуУкраїнська народна пісня — це дзеркало, в якому вірно відбивається широке і багатогранне життя-буття нашого народу, його доля і недоля по через довгі століття по сьогоднішній день.

В нашій пісні, в її чародійній силі криється одна з таємниць нашої незломної живучости. Наша пісня, чи вона сумна чи весела, чи навіває на нас смуток, чи викликає на обличчі усмішку, — вона завжди нас окрилює, вона завжди зв'язує нас в одну цілість  на яких би землях ми не були.

З цілющими звуками пісні ми розпочинаємо свій життєвий шлях. Вони, разом з кров'ю, кружляють у наших жилах. І ми можемо сміливо сказати, що немає на землі іншого такого народу, який би був так переповнений піснею, як український, в якого пісня була б першою і щоденною душевною поживою.

Ось і наш молодий колектив міського Палацу культури - студія вокального співу «Melos» (керівник Руслан Павловський), зачаровує всіх українськими піснями виконуючи їх у сучасній обробці. Учасники колективу - це молоді аматори, які пов'язали своє життя з музикою, з Фото без описупіснею. Усі вони із захопленням вивчають український фольклор, творчість українських композиторів та самі займаються постановкою номерів. Їхня творчість є яскравим прикладом любові до України, до її звичаїв, обрядів і традицій.

Забуяє своїм буйним квітом весна! Відступлять всі негаразди і знову, в нашому міському Палаці культури, зазвучить українська пісня від студії вокального співу «Melos»!
Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень