Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У ЗНАМ’ЯНЦІ РОЗПОЧАТО РЕЙДИ-ПЕРЕВІРКИ У ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЯХ ЩОДО НЕВИКОНАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

Дата: 20.03.2020 16:31
Кількість переглядів: 1343

Фото без описуРобочою групою у складі співробітників Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області, працівників виконавчого комітету, заступника начальника управління-начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській Фото без описуобласті С.Манька здійснюється щоденна перевірка дотримання вимог законодавства щодо карантинних заходів на території міста.

Робочою групою здійснено перевірку забезпечення організації та проведення перевізниками щоденної дезінфекційної обробки салонів у міських автобусах.

Робочою групою було перевірено 60  об’єктів.. Національною поліцією Фото без описускладено два протоколи за порушення правил карантину. Протоколи будуть передані до суду, який прийматиме рішення про штрафні санкції у розмірі від 17 до 34 тис.грн.

Фото без описуГромадянам та суб’єктам господарювання роз’яснюється перелік заборон встановлених законом,  а також роз’яснюється Фото без описувідповідальність за невиконання карантинних заходів 

Робота в даному напрямку продовжується.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень