Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З новим автобусом!

Дата: 17.03.2020 11:02
Кількість переглядів: 1442

Фото без описуВже відучора нашим містом став курсувати новенький автобус.
- Зараз він розвозить пасажирів за маршрутом номер 4, а це - один із найзавантаженіших маршрутів у Знам'янці, - розповідає міський перевізник, приватний підприємець Сергій Постика. - Коштував новий ПАЗ півтора мільйони гривень. Зараз накопичуємо кошти для придбання другого новенького автобуса. Плануємо, він почне курсувати містом у вересні.

Придбання двух нових автобусів було передбачено рішенням виконавчого комітету Знам'янської міської ради, коли підвищувалася вартість проїзду в міському транспорті.

Нагадаємо, тоді було передбачено, що школярі сплачиватимуть за проїзд у міському транспорті протягом навчального.року 4 гривні, а дорослі пасажири - 7 гривень. Завдяки підвищенню тарифу на проїзд у міському транспорті, Фото без описупередбачалося, буде не тільки збережено пільгове перевезення для всіх пільгових категорій населення, а й буде оновлено парк перевізника новими автобусами. Тобто, буде створено більш комфорні умови як для пасажирів, так і для водіїв та кондукторів.

- Сподіваюся, тепер буде легше вирішувати й кадрову проблему, - продовжує розповідь Сергій Постика. - Адже при старому тарифі не було можливості виплачувати працівникам нормальну зарплатню, оновлювати автопарк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень