Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 17.03.2020 08:35
Кількість переглядів: 1186

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни  12 березня  2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та   затверджено 20 проєктів  рішень.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: щодо здійснення правочинів з майном, власниками або користувачами якого є неповнолітні та малолітні діти;  щодо участі батька у вихованні малолітніх дітей;  надано одноразову допомогу особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка досягла 18-річного віку;  влаштовано в сім’ю патронатного вихователя двох малолітніх дітей терміном на 3 місяці.

Рішенням виконавчого комітету  надано дозвіл опікуну недієздатної особи   продати житловий будинок, що на праві приватної власності їй належить   та укласти договір купівлі – продажу в нотаріальних органах, за умови перерахування коштів, отриманих від продажу будинку, на рахунок, відкритий у банку на ім’я недієздатної.  

Рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу весною 2020 року та прийнято рішення щодо призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2020 року громадян України 1993-2002 року народження.

Фото без описуУ зв`язку із кадровими змінами внесено зміни  до складу міської координаційно-методичної ради з правової освіти населення та до  складу опікунської ради.

Рішенням виконавчого комітету затверджено  результати  обстеження  перевезення  пільгових  категорій  громадян на  міських автобусних маршрутах загального  користування,  проведеного з 03 по  09  лютого  2020  року.  За результатами обстеження  перевезення пільгових категорій громадян на  міських автобусних маршрутах загального користування, затверджено на 2020 рік  середньоденну кількість перевезених пільгових категорій громадян на  міських  автобусних  маршрутах загального користування та питому вагу перевезених пільгових категорій громадян по перевізниках.

Розглянуто  заяву керівника ТОВ "Цедар"   та надано  з  01 квітня 2020 року  по 31 жовтня 2020 року дозвіл на розміщення об`єктів сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» з пересувних автомобільних причепів в торгових точках:

•    вул.Михайла Грушевського, біля будинку №22 напроти аптеки «Подорожник»;
•    вул. Привокзальна, біля магазину «Українські ковбаси», поряд з підвальним приміщенням будинку №2;
•     вул. Михайла Грушевського, біля входу в Міський парк відпочинку.

Розглянуто заяву фізичної  особи-підприємця  та надано дозвіл  на  проведення виставки-ярмарки з продажу саджанців та насіння з 17.03.2020р.  по 22.03.2020р.; з 31.03.2020р. по 05.04.2020р. та з 14.04.2020р. по 18.04.2020р. на  площі Героїв Майдану,  ближче до  міського Палацу  культури.

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про культуру», ст.ст.20, 22 Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», рішенням виконавчого комітету  встановлено  тарифи на платні послуги, які надаються користувачам бібліотек - фізичним  особам бібліотеками Знам’янської міської централізованої бібліотечної системи  та затверджено перелік  пільгових категорій читачів на право безкоштовного користування платними послугами міських бібліотек.

Розглянуто звернення директора навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія»    та рішенням виконавчого комітету погоджено встановлення пам’ятного знаку випускника школи Цуркана Дмитра Володимировича, учасника антитерористичної операції на Сході України, який загинув, захищаючи суверенітет та цілісність України на фасаді навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія», який розташований за адресою: м. Знам’янка, вулиця В`ячеслава Чорновола, 2.

Розглянуто  заяви фізичної особи-підприємця   про переоформлення дії дозволів  та надано дозволи на 5 років фізичній особі-підприємцю на розміщення зовнішньої реклами на встановлених 4-х рекламних конструкціях (сітілайти) навпроти житлового буд. №33 по          вул. Михайла Грушевського у м.Знам’янка, Кіровоградської області.   

Розглянуто лист управління містобудування, архітектури та житлово-комунального  та внесено  зміни та доповнення до п.5.3 розділу 5 «Підведення підсумків огляду-конкурсу та відзначення переможців та учасників» Положення про проведення міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна   ділянка  приватного сектору»,   затвердженого    рішенням  виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 06.12.2017 р. №315, виклавши його в новій редакції.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень