Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулися літературні читання творів видатного українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка

Дата: 11.03.2020 09:12
Кількість переглядів: 1173

10 березня в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулися літературні читання творів видатного українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка. Таким чином, учнівська молодь селища в котре вклонилася  світлій пам’яті поета.

У кожного Шевченко – свій,  тому і вірші діти обрали самі, керуючись власними уподобаннями та міркуваннями. Пісні на вірші Т. Шевченка у виконанні Галини Рибнікової нікого не залишили байдужими. А місцева поетеса Галина Рогова прочитала власний вірш про великого Кобзаря.

Тарас Григорович Шевченко – неперевершений світоч української культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й у всьому світі. Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

Такі заходи виховують патріотичні почуття, любов до рідної країни, людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників. Дві весняні дати: 9 та 10 березня, а між ними 47 років життя… 

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень