Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Будинку культури смт Знам’янка Друга відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню 8 Березня

Дата: 10.03.2020 10:33
Кількість переглядів: 1175

7 березня в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню 8 Березня. Прикрашена зала, чудова погода, усміхнені обличчя, гарний настрій – все це для чарівних і прекрасних жінок смт Знам’янка Друга та гостей.

Вітаючи присутніх у залі жінок голова селищної ради Сергій Борисович Москаленко відмітив, що жінка  кожного дня  наповнює життя своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання.

Посмішками та оптимізмом  спонукає чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення.

Чудовим подарунком для чарівних жінок  стала концертна програма за участю місцевих талантів під назвою «Квіти весни». Багато теплих і ніжних слів лунало в залі на адресу жінок. Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані всім присутнім дівчаткам, матусям, сестрам, бабусям від ведучих свята.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками. Концерт розпочався музично – театральною постановкою «Квіти Весни». Як завжди молувалися чудовими голосами Галини Рибнікової, вокально-хорового колектива «Горлиця» та «Співаночка», ВІА «PUMA», Любові Манжос, Лідії Єгорової та Віктора Іванова.

Дебютували на сцені БК Віка Пономар, Анна Коржавіна та гурт «ComeBack». На сцені прозвучали вірші місцевої поетеси Галина Рогової у виконанні Світлани Свірбій, Миколи Заики, Марії Павлової  та Аліси Остапюк. Веселими, запальними таночками порадували діти, учасники хореографічного колективу естрадного танцю «Сузір’я» ЦДЮТ. 

З гарним настроєм залишали Будинок культури після концерту глядачі, дякуючи  артистам та організаторам.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень