Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Батьківське Серце» — дітям загиблих героїв

Дата: 03.03.2020 08:40
Кількість переглядів: 1274

Фото без описуВ рамках Всеукраїнського проекту «Батьківське Серце» за сприяння військової спілки «Бойове братерство України», Кіровоградської обласної державної адміністрації, за участі ГО «Єдина родина Кропивниччини» 29 лютого в м. Кропивницькому відбувся захід із вшанування загиблих учасників АТО/ООС Кіровоградської області. 

ПФото без описуід час проведення заходу дітям, батьки яких загинули на Сході України, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вручили іменні кулони - обереги «Батьківське серце».

Фото без описуНа зворотному боці кулону нанесене ім’я та прізвище загиблого Героя. Також до кулону додається іменне посвідчення.

Пам'ятний іменний кулон-оберіг «Батьківське серце» одержали Фото без описупонад 100 дітей різного віку, що проживають на території Кіровоградської області.

Серед запрошених була і делегація від нашого міста: Голіков Анатолій Миколайович, Гола Юлія з сином Мирославом, Носкова Ніна Іванівна з онуком Тимофієм, Фото без описуКапелюха Віктор Іванович, Капелюха Світлана Леонідівна з онукою Валерією, Єфремови Ганна та Дмитро, Кісліченко Вікторія з сином Ярославом.

Супроводжувала нашу делегацію начальник управління соціального захисту населення Алла Волошина.

Фото без описуВручення провели учасники бойових дій, представники ГО «Єдина родина Кропивниччини», обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам АТО та ВПО. 

Фото без опису«Кожен з вас по праву має пишатися іменем свого батька. Будьте достойними подвигу своїх рідних. А кулон «Батьківське серце» нехай стане справжнім оберегом, що супроводжуватиме вас упродовж всього життя і надихатиме на добрі Фото без описусправи», — під час виступу зазначила заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Тетяна Волинець. 

Разом з оберегом діти отримали солодкі подарунки та переглянули концертну програму за участю Народних художніх колективів Кіровоградського обласного Фото без описуЦДЮТу. 

Після спільного фотографування батьки, дружини та діти загиблих воїнів поклали квіти до Стели Героїв АТО на меморіальному комплексі «Фортечні вали».  


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень