Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 26.02.2020 16:10
Кількість переглядів: 1262

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Надії Коленченко відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісії розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради  у лютому 2020 року (крім питань регулювання земельних відносин). 

Доповідаючи присутнім проєкт рішення «Про  надання  згоди  КНП «Знам’янська  міська  лікарня  ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду додаткового нежитлового приміщення  КНП «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Вікторія Сільман повідомила, що надання згоди на оренду додаткового приміщення першого поверху поліклінічного відділення ІІ корпусу лікарні надасть можливість внести зміни до існуючого договору оренди між підприємствами та розмістити Центр Знам’янської амбулаторії загальної практики сімейної медицини на період проведення капітального ремонту будівлі по  вул. Партизанській,59. 

З метою реалізації надання доступних діагностичних послуг для населення,  комісією рекомендовано додатково включити до порядку денного проєкт рішення «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду нежитлового приміщення поліклінічного відділення по вул. Гагаріна, 27-Т для розміщення спірально - комп’ютерного томографу». Члени комісії заслухали інформацію Вікторії Сільман, у тому числі щодо обґрунтування вибору місця встановлення томографу, порядку надання послуг та їх вартості для пацієнтів, можливості врахування вартості робіт з реконструкції та переобладнання приміщення в рахунок орендної плати.

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Інна Кузіна представила проєкт рішення «Про Фото без описуперелік  об’єктів нерухомості  комунальної  власності  територіальної  громади міста  Знам’янка». Інна Кузіна зокрема відзначила, що даний проєкт підготовлено відповідно до документації розпорядників – власників об’єктів нерухомості та з метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Знам’янки.

Комісією розглянуто проєкти рішень про хід виконання Міських програм та інші проєкти рішень (крім земельних питань), які виносяться на розгляд чергової 87 сесії міської ради. Заслухано інформацію відповідних керівників структурних підрозділів – суб’єктів подання проектів рішень. 

Отримано відповіді на запитання щодо: соціальної підтримки сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах; ведення обліку категорійних дітей шляхом забезпечення функціонування Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти»; охоплення сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей; проведення протипожежних заходів та заходів з пожежної безпеки в закладах культури; обсягів коштів, що були витрачені для реалізації Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки та заходів, що були реалізовані.

Комісією заслухано інформацію щодо підстав необхідності внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 04 листопада 2019 року №2210 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №34 по вул. Героїв Крут», а саме: наявності в даному житловому будинку підсобних кімнат та комори комунальної форми власності, які перебувають у користуванні приватного підприємства «Олександрійська ліфтова компанія», що обслуговує ліфти даного будинку, та рекомендовано розглянути дане питання на сесії міської ради.

За інформацією начальника управління МА та ЖКГ Миколи Нікітіна, проєктом рішення щодо внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2009 року № 924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка» передбачено створення рекреаційної зони в історичній частині міста та створення пішохідної зони про проспекту Шкільному. Дані завдання будуть реалізовані шляхом додавання на схему дислокації додаткових дорожніх знаків на перехрестях вулиць Героїв Крут та Братів Лисенків з проспектом Шкільним, а також дорожніх знаків й відповідної інформаційної таблички по просп. Шкільному на перехресті з вул. Станційною.

Члени постійної комісії отримали відповіді щодо змісту інших проєктів рішень (крім земельних питань), які виносяться на розгляд чергової 87 сесії міської ради.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, Л.Семиніна, О.Куцов, С.Пашко  – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності; керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради В.Сільман, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісій (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень