Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 26.02.2020 10:27
Кількість переглядів: 1177

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Юрія Сопільняка, відбулося засідання зазначеної постійної комісії під час якого були розглянуті питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин) та додаткове питання, що пропонується суб’єктом подання для включення до порядку денного чергової 87 сесії міської ради 28 лютого 2020 року.

З метою реалізації надання доступних діагностичних послуг для населення, розглянувши заяву генерального директора  ПП ПВФ «Ацинус» Григорія УРСОЛА про надання в оренду нежитлового приміщення поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, комісією рекомендовано додатково включити до порядку денного проєкт рішення «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду нежитлового приміщення поліклінічного відділення по вул. Гагаріна, 27-Т для розміщення спірально - комп’ютерного томографу». 

Комісією розглянуто проєкти рішень про хід виконання Міських програм, питання оренди майна комунальної власності та інші проєкти рішень (крім земельних питань), які виносяться на розгляд чергової 87 сесії міської ради. 

У різному члени постійної комісії порушили питання стану виконання рекомендацій постійної комісії та протокольних доручень міської ради; порядку розгляду звернень та запитів депутатів міської ради; виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року №755 «Деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл», яка набрала чинності 01 січня 2020 року.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації, що передані для розгляду відповідальних виконавців. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Бойко, Ю.Клюка, С.Філіпова – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту;  С.Каратєєв – член постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів С.Гребенюк, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, голова Знам'янського МК профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник, представники КДЮСШ, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісій (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень