Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій міської ради

Дата: 25.02.2020 08:56
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису24 лютого 2020 року відбулося засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Н.Данасієнко) та з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (заст. гол. О.Озеряний). Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин) та додаткове питання, що пропонується суб’єктом подання для включення до порядку денного чергової 87 сесії міської ради 28 лютого 2020 року.

Додатковим питанням, що запропоновано внести на розгляд 87 сесії міської ради у лютому поточного року, та розглядалося на засіданні, є проєкт рішення «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду нежитлового приміщення поліклінічного відділення по вул. Гагаріна, 27-Т для розміщення спірально - комп’ютерного томографу». За результатами розгляду комісіями рекомендовано включити даний проект рішення на розгляд 87 сесії.

Комісіями розглянуто питання порядку денного щодо оренди майна комунальної власності міста, а саме: про  надання  згоди  КНП «Знам’янська  міська  лікарня  ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на надання в оренду додаткового нежитлового приміщення КНП «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Також комісіями вивчено проєкти рішень про хід виконання наступних програм: Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року за 2019 рік; Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки» за 2019 рік; Міської програми розвитку Фото без описукультури на 2016-2020 роки за 2019 рік; Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки на 2018-2022 роки за 2018 рік та 10 місяців 2019 року. Заслухано звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2019 рік.

Під час розгляду питання стану виконання Програми  економічного  і  соціального  розвитку м.  Знам’янка  за 2019 рік надано рекомендації щодо уточнення обсягів виконання заходів програми відповідальними виконавцями.

Крім того комісіями  вивчено і інші проєкти рішень (крім земельних питань), які виносяться на розгляд чергової 87 сесії міської ради. 
За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,  О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – С.Гребенюк, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради В.Сільман.

З ходом проведення комісій (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень