Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фінальний етап обласних фізкультурно-оздоровчих змагань «Спортивна зима»

Дата: 24.02.2020 15:37
Кількість переглядів: 1199

Фото без описуКіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» став ініціатором фізкультурно-оздоровчих змагань «Спортивна зима». Фінальний етап змагань пройшов 21 лютого у Кропивницькому на льодовій ковзанці «Слайз».

До фінальних змагань  був перший етап серед міст, районів та ОТГ. Але головне, що  діти долучилися до зимових заходів і приїхали до Кропивницького на фінальний етап.  

Фото без описуУчасниками змагань стали дев’ять шкільних команд-переможниць попереднього етапу. Кожна команда була представлена шістьома школярами, учнями 5-9 класів.

Наше місто представляла команда учнів НВК «Знам’янська ЗШ I-III ступенів №2-ліцей». Діти хоч і різного віку, але одразу проявили себе як злагоджена і дружна команда, в якій вирували  взаємопідтримка, повага одне до одного, прагнення до перемоги.

Учасники команди взяли участь у трьох конкурсах за результатами яких Фото без описувизначалися переможці у кожній із груп. 

У першому конкурсі – "Хто швидше", учні мали продемонструвати вміння кататися на ковзанах. У другому – "Снайпер", якомога більше влучити м'ячем у автомобільні скати. Завершував фізкультурно-оздоровчий захід конкурс "Переправа", в якому двоє представників команди переправляли своїх партнерів по команді за допомогою автомобільних скатів і мотузки з одного краю ковзанки на іншу. 

Перемогу виборювали Поліна Бреславська, Марія Вакуленко, Валерія Єніна, Владіслав Русін, Максим Трохимчук, Ярослав Ткаченко, супроводжувала команду начальник відділу Фото без описумолоді, спорту та охорони здоров’я  Руслана Ладожинська.

Юні спортсмени зі Знам’янки вибороли  ІІІ-є призове місце серед досвідчених міських команд. 

Дипломи та медалі дітям вручив директор обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Дмитро Янчук.

Вітаємо наших учасників і бажаємо подальших спортивних здобутків!

 

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров’я


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень