Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійно діючої робочої групи з питань попередження насильства в сім’ї та торгівлі людьми

Дата: 21.02.2020 08:41
Кількість переглядів: 1208

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Валентини Загородньої відбулося засідання постійно діючої робочої групи з питань попередження насильства в сім’ї та торгівлі людьми. 

До робочої групи входять представники, галузі освіта (Марина Босненко), охорона здоров’я (Валентина Парфенова), ЦСССДМ (Ольга Білокамінська), поліція (Сергій Самофалов), служба у справах дітей (Лариса Карпук). Координує роботу групи  відділ молоді, спорту та охорони здоров’я (Руслана Ладожинська, Андрій Сугарей).

На засіданні було розглянуто стан виконання Постанови КМУ від 22 серпня 2018 року №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі». 

На щастя, в минулому році в місті не було виявлено випадків насильства в сім’ї відносно дітей. Взагалі, вже спочатку 2020 року було біля 30 звернень до поліції з приводу насильства в сім’ї. 

За результатами засідання прийнято рішення про розробку міського плану заходів з реалізації норм запобігання та протидії домашньому насильству на 2020 рік.
  
Нагадаємо, що на базі Урядового контактного центру розпочала роботу "гаряча лінія" для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Сервіс цілодобово доступний за номером 1547. Дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів.

Відділ молоді, спорту
та  охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень