Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 19.02.2020 15:43
Кількість переглядів: 1159

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка  Сергія  Івановича 13 лютого 2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 12 проєктів рішень.

Виконавчим комітетом заслухано інформацію: про хід  виконання «Міської програми  по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2021 року» за 2019 рік; про хід  виконання «Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки» за 2019 рік; про хід виконання Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м. Знам’янка на 2014-2016 роки та на період до 2020 року за 2018-2019 роки.

Заслухано  звіт начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради  про роботу служби у справах дітей за  2019 рік та інформацію  про стан виконання рішень виконавчого комітету за ІI півріччя  2019  року.

Відповідно до плану  дій щодо неухильного дотримання вимог безпечності харчування та запобігання   випадкам харчових отруєнь в закладах освіти, розробленого Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, з метою створення належних умов для безпечного і якісного харчування та запобігання випадкам харчових отруєнь серед дітей в закладах освіти міста утворено  міську робочу групу з вивчення стану організації безпечного харчування дітей в закладах освіти міста. Затверджено міський план заходів щодо неухильного дотримання вимог безпечного і якісного харчування дітей в закладах освіти на 2020-2023 роки та посадовий склад міської робочої групи з вивчення стану організації безпечного харчування дітей в закладах освіти міста. 

З  метою організації  виконання   Програми  економічного  і  соціального  розвитку  м. Знам’янка  на  2020  рік виконавчим комітетом прийнято рішення «Про  організацію  виконання  Програми економічного  і м. Знам’янка на 2020  рік», яким визначено відповідальними  за  виконання  основних  завдань  Програми економічного  і  соціального  розвитку  м. Знам’янка  на 2020  рік відділи  та  управління  міськвиконкому.

Відповідальним  виконавцям вказано забезпечити    - виконання  основних  завдань  та соціальних  заходів  Програми економічного  і  соціального  розвитку  м. Знам’янка  на 2020  рік та надавати до 10  числа   місяця,  наступного  за  звітним кварталом,  інформації  про  стан   виконання основних  завдань  та  соціальних  заходів Програми  економічного  і  соціального розвитку  м. Знам’янка  на 2020  рік  на  узагальнення до  відділу  економічного розвитку,  промисловості, інфраструктури та торгівлі   виконавчого  комітету  Знам’янської міської  ради.    

Відповідно до статті 31 Закону України “Про зайнятість населення”, Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 175, статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та з метою організації суспільно корисних робіт, які відповідають потребам територіальної громади рішенням виконавчого комітету затверджено перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста за рахунок коштів міського бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Затверджено перелік підприємств, за участю яких планується організація громадських робіт. Керівникам підприємств  вказано створити спеціальні додаткові тимчасові робочі місця, виходячи із ситуації, що склалася на конкретному підприємстві, для організації та проведення громадських робіт.

Відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України  від 11 жовтня 2016 року    № 710 "Про ефективне використання державних коштів" (зі змінами),  рішенням виконавчого комітету затверджено  міський план заходів на 2020 рік щодо наповнення дохідної частини міського бюджету м. Знам’янка та ефективного і раціонального використання бюджетних коштів у 2020 році. Зобов’язано керівників структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних підприємств, розпорядників коштів міського бюджету забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління міськвиконкому про стан його виконання до 10 квітня, 10 липня, 10 жовтня 2020 року та до 10 січня 2021 року.

У зв’язку з кадровими змінами, відповідно до Закону України "Про Національний архівний фонд та архівні установи", затверджено в новій редакції склад експертної комісії архівного відділу.

Розглянуто звернення керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (перевезення та захоронення). Встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Заслухано інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління «Про виконання міського бюджету за 2019 рік».
                                              
Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень