Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся  міський конкурс на незвичайну Валентинку

Дата: 17.02.2020 16:47
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису14 лютого в багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина. В цей день закохані вітають один одного, дорогих та близьких людей, а також всіх, до кого відчувають повагу, любов, вдячність та симпатію, дарують один одному невеликі подарунки: листівки, іграшки, коробки цукерок, повітряні кульки у формі сердечка, які називають валентинками.  

Фото без описуАдже найкраща валентинка – це та, яка зроблена власними руками, в яку вкладена вся своя любов, часточка себе та свого серця.

З нагоди Дня Святого Валентина відбувся  міський конкурс на незвичайну Фото без описуВалентинку, який проводився виконавчим комітетом Знам’янської міської ради. 

Фото без описуЗагалом, на участь у  конкурсі надійшло 123 незвичайні валентинки, які просто вразили своїм креативом.  І саме 14  лютого   було підведено підсумки та святково нагороджено призерів та всіх учасників конкурсу.

Фото без описуЗвертаючись до присутніх, міський голова Сергій Філіпенко зазначив, що  дуже приємно, що у конкурсі взяли участь як діти, так і Фото без описудорослі. Саме це і об’єднує нас усіх в одну велику, люблячу родину.

Родзинкою свята стала поява символу Дня Святого Валентина, величезної Валентинки. 

Фото без описуВсі охочі мали змогу зробити фото та селфі на пам’ять про цю цікаву подію у креативний фотозоні біля виконавчого комітету Знам’янської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень