Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День святого Валентина в бібліотеці

Дата: 17.02.2020 16:13
Кількість переглядів: 2591

Фото без описуДень закоханих – свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 

Бібліотекарі Знам’янської бібліотеки – філії №3  до Дня святого Валентина підготували амурний калейдоскоп: книжкова виставка «Під знаком Купідона», де були представлені книги зарубіжних та українських письменників про Фото без описупочаток всього сущого – любов, яка надихала відвідувачів долучитися до акції «Моя улюблена книга»,також відвідувачі нашої бібліотеки з захватом підходили до «Бібліопередбачень». Для молодших користувачів бібліотеки провели розважально-пізнавальну годину «Стріла Амура». 

Бібліотекар розповіли присутнім  про те, як відзначають свято в різних країнах світу, ознайомила з історичними фактами виникнення свята та «валентинок»,  а вони в свою чергу читали вголос вірші Фото без описупро дружбу, брали участь в конкурсах та майстер – класі «Тобі дарую «валентинку». 

Ось так по бібліотечному відбулося свято  - День святого Валентина!

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету
Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень