Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зустріч в бібліотеці та нові технології

Дата: 13.02.2020 08:43
Кількість переглядів: 1172

Фото без описуВ міській бібліотеці-філіалі №1 працівники організували для своїх користувачів та жителів південної частини міста зустріч із працівниками Головного управління Пенсійного фонду України  в Кіровоградській обл. м. Знам’янки : заступником начальника сервісного центру обслуговування громадян Корж Ольгою Олександрівною,  начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Прутяною Іриною Володимирівною.

Фото без описуВони познайомили всіх присутніх з роботою нового електронного сервісу від ПФУ – пенсійним калькулятором,  з новим  електронним мобільним сервісом «Пенсійний фонд», з новим онлайн-сервісом «Електронна трудова книжка», призначення пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду.

Акцентували особливу увагу на використанні  безкоштовного електронного цифрового підпису, на СМС інформуванні про страховий стаж, довідки про Фото без описурозмір, перерахунки пенсії через вебпортал. Інформація була дуже корисна та змістовна.

Завідуюча бібліотекою Алефірова С.М, познайомила  всіх  з національним проектом «Дія. Цифрова освіта», де всі бажаючі зможуть навчатися безкоштовно комп’ютерній грамотності та спробувати зареєструватися на Фото без описунаціональній онлайн-платформі з цифрової грамотності, щоб навчатися  перевіряти свої знання і навички. Адже в наш час це так необхідно і зручно!

Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень