Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися фінальні ігри Першості міста та Знам’янського району з футзалу на Кубок міського голови

Дата: 10.02.2020 14:51
Кількість переглядів: 1289

Фото без опису8-9 лютого у спортзалі  КДЮСШ  відбулися фінальні ігри Першості міста та Знам’янського району з футзалу на Кубок міського голови. У фіналі приймали участь по 2 кращі команди з кожної підгрупи.

Команди «Олімп» та «Вікторія» набрали рівну кількість очків, та за кращею різницею забитих-пропущених голів І місце виборола команда «Олімп» м.Знам’янка.

Фото без описуВідповідно – ІІ місце – «Вікторія» смт.Знам’янка Друга, ІІІ місце – «Промінь» с.Богданівка,  ІV –  «Нива» с.Цибулеве. 

Визначено і кращих гравців турніру, ними стали:
-    Добрянський Дмитро, «Олімп» м.Знам’янка;
-    Олійник Ігор, «Вікторія» смт.Знам’янка Друга;
-    Шеховцов Олександр, «Промінь» с.Богданівка;
-    Русін Валентин, «Нива» с.Цибулеве;
-    Шалигін Данило, «Локомотив» м.Знам’янка – визнаний кращим воротарем Фото без описутурніру.

Команду «Олімп» нагороджено пам’ятною статуеткою за найбільшу кількість забитих м’ячів, а команду «Нива»  –   за кращу різницю забитих-пропущених голів. 

Фото без описуЗа традицією, команда-переможець нагороджена кубком, а гравці команд-призерів медалями та пам’ятними вимпелами.

На високому професійному рівні провела турнір бригада арбітрів на чолі з Віталієм Дем’яненко.

У нагороджені команд брав участь міський голова Сергій Філіпенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янського Фото без описуміськвиконкому Руслана Ладожинська.

Міський голова подякував учасникам турніру за неповторний дух змагань, та позитивні ємоції. Користуючись гарною нагодою Сергій Філіпенко вручив Почесні грамоти асоціації футболу Кіровоградської області за вагомий вклад в розвиток футболу в місті Знам’янка. Почесні грамоти вручені Шмальку Олексію, Озеряному Віктору, Дем’яненку Віталію та Корчинському Ярославу. 

Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень