Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще ОСББ", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору"

Дата: 06.02.2020 15:38
Кількість переглядів: 1158

Фото без опису06 лютого 2020 року, під головуванням секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання ""Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще  об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" ( далі – Конкурс).

На початку засідання секретар міської ради повідомила, що з 15 січня 2020 року розпочато прийом заяв на участь в Конкурсі. Заявки на участь подаються до 15 березня секретарями будинків, головами квартальних комітетів, головами ОСББ та ЖБК, власниками житлових будинків приватного сектору на ім’я голови комісії з організації та проведення міського огляду-конкурсу і реєструються відділом забезпечення діяльності міської  ради (вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх,  каб. №19). Участь у конкурсі не можуть приймати переможці (які зайняли І місце)  огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" в будь-якій номінації протягом двох років.

Відповідне оголошення розміщено на сайті Знам’янської міської ради 15 січня 2020 року та сторінці виконавчого комітету в соціальній мережі Facebook , після набрання чинності рішення міської ради «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік», яким передбачені кошти переможцям та призерам Конкурсу, а саме: 

переможцям та призерам міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий житловий будинок" та "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку" в кожній номінації наступним чином: І місце – 40,00 тис. грн.; ІІ місце – 30,00 тис. грн.; ІІІ місце – 20,00 тис. грн., а в номінації "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" наступним чином: І місце – 25,00 тис. грн.; ІІ місце – 20,00 тис. грн.; ІІІ місце – 15,00 тис. грн. 

Станом на 06.02.2020 року зареєстровано 3 заяви для участі в Конкурсі (1 – в номінації "Кращий багатоповерховий житловий будинок"; 2 – в номінації "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку").

Секретар комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу Наталія Біліченко повідомила, що 16.01.2020 року отримано лист від управління МА та ЖКГ (нач. М.Нікітін) яким пропонується внести зміни існуючого Положення про проведення міського огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору», затвердженого  рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2016 р. №327 зі змінами. Пропозиції були підготовлені  управлінням МА та ЖКГ з частковим урахуванням звернення депутата міської ради Костянтина Пастуха з даного питання. 

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо підготовки проєкту рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Про внесення доповнень до Положення про проведення міського огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору», затвердженого  рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2016 р. №327».

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Наталія БІЛІЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень