Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Четвертий тур Чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2005-2006 року народження

Дата: 28.01.2020 15:29
Кількість переглядів: 1471

Фото без опису24-25 січня 2020 року в місті Знам’янка відбувся четвертий тур Чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2005-2006 року народження між командами Кіровоградської області (Знам’янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа (далі - КДЮСШ) та Полтавської області (Зеньківська спеціалізована дитячо–юнацька спортивна школа олімпійського резерву). 

У перший день Чемпіонату змагання завершено з рахунком - 27:27 - Нічия, але це не проста нічия, це перші набрані залікові нашою командою в Фото без описуЧемпіонаті України.

На початку гри відбулося урочисте відкриття Чемпіонату Державним Гімном України, який виконували усі гравці змагань, тримаючи руку на серці, з подальшим привітанням команд та представленням кожного її гравця.

Тур для нашої команди розпочався не зовсім вдало: потрапляння м’яча повз ворота, майстерна гра суперників - гравців спеціалізованого спортивного закладу, штанги, неточні передачі – все це призвело до невтішного рахунку для нашої команди на початок гри - 3:9 (на користь Полтавської області). До кінця першого тайму різниця в шість м’ячів залишилась на табло. Але поступово наша команда, маючи відповідні навички гри, користуючись настановами тренерів-викладачів, відчуваючи велику відповідальність перед значною кількістю вболівальників в особі рідних, близьких, друзів та просто глядачів - пересічних громадян міста, які прийшли їх підтримати, змінила рахунок. З середини другого тайму наша Фото без описукоманда почала скорочувати відрив у рахунку і за дві хвилини ( в цей час зал просто шаленів від напруженої та безкомпромісної гри двох команд-суперників) суперник – команда, яка має спеціалізовану підготовку, тримаючи власні позиції переможця до кінця, змушені були визнати результат гри – «Нічия», сповіщений фінальною сиреною турніру. Гру завершено з рахунком – 27:27.

По завершенню гри вболівальники підходили та палко вітали наших дівчат не за «Нічию», а за характер та незламний дух, який вони продемонстрували у боротьбі з суперником, адже витривалість, сила духу, витримка та досягнення мети , «боротись та ніколи не здаватися» - те чому вчить спорт. Цього дня «Нічия» виявилася «більшою за перемогу».

Вартує дорогого, коли літній чоловік(спортсмен–ветеран) підходить з очима, сповненими сліз та з тремтінням  у голосі від хвилювання, вітає дівчат за неймовірну Гру та пережиті  під час неї емоції словами «Дух перемоги в нас в генах від Княгині Ольги та непереможних воїнів АТО». 

Фото без опису25 січня 2020 року, в другій грі, наша команда, отримавши впевненість в свої силах після першого поєдинку, перемогла суперника з рахунком 38:31.

Заняття спортом дітей та молоді міста з досягненням відповідних показників – результат щоденних тренувань, наполегливої праці тренерсько-викладацького складу Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, діяльність якої спрямована на виховання молодого покоління у дусі патріотизму, сповнених великої любові до своєї справи (виховання у кращих традиція фізичної культури і спорту ) та Батьківщини.
                                
Головний спеціаліст відділу освіти
виконавчого комітету 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень