Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Виховній захід до дня Соборності України «В ЄДНОСТІ - СИЛА!»

Дата: 24.01.2020 09:43
Кількість переглядів: 1287

Фото без описуСоборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львов.

«Віднині воєдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України», — ці слова Акту Злуки двох українських республік (УНР і ЗУНР) в одну самостійну Соборну Українську державу звучали 101 рік тому. Ця Фото без описуподія історично-визначальна та незабутня для українців.               

22 січня щороку  уся українська спільнота відзначає День Соборності України.

Тож, з нагоди відзначення визначної та пам’ятної дати в історії українського державотворення, 22 січня 2020 року на базі Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід для вихованців закладу позашкільної освіти та школярів міста, присвячений 101 річниці з дня об’єднання ЗУНР та УНР в одну суверенну державу, а нині єдину, незалежну Україну.

До уваги учасників заходу був запропонований історичний квест «Подорож куточками України» з Фото без описувикористанням елементів-пазлів у вигляді областей України.

Діти захоплено відповідали на поставлені  запитання, знаходила відповідний елемент-пазл та розміщували його на макеті карти України.  

Наступним етапом заходу став майстер – клас декоративно–ужиткового напряму по виготовлені паперового сердечка з використанням національних Фото без описукольорів (синьо – жовтий).

Організатором майстер – класу став керівник гуртка «Початкове технічне моделювання» Догадіна Л.В.

Підсумком тематичного заходу став ланцюг єднання під гаслом «Ми  - це Держава, велика, єдина. Ми – українці, наш дім  - Україна!»

Приємним дарунком для всіх учасників заходу стала музична композиція у виконанні тріо вихованок вокально – хорового гуртка, керівник В.Котлярова,  «Край, мій рідний край».

Захід пройшов  у невимушеній, дружній атмосфері, залишивши по собі незабутні враження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень