Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У місті триває робота з питання вжиття заходів щодо недопущення функціонування в місті об’єктів нелегального виробництва, обігу та роздрібної торгівлі пальним

Дата: 21.01.2020 16:45
Кількість переглядів: 1231

Фото без описуНа виконання протокольного рішення Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 року №29, розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 28 грудня 2019 року № 1267-р  у місті триває робота з питання  вжиття заходів щодо недопущення функціонування в місті об’єктів нелегального виробництва, обігу та роздрібної торгівлі пальним.

Робочою групою з протидії нелегальному обігу пального, яка  створена розпорядженням міського голови від 13 січня 2020 року № 4, проведена роз'яснювальна робота із суб'єктами господарювання, які здійснюють реалізацію пального, щодо дотримання ними Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами, затверджених постановою КМУ від 20 грудня 1997 Фото без описуроку №1442. 

Проведена робота із перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення в місті, щодо вжиття заходів для  недопущення нелегального  обігу  пального при його зберіганні для власних потреб. 

Знам'янському ВП ГУНП направлено лист від 15.01.2020 року №01-40/50/2 стосовно проведення обстеження будівель, об’єктів, інших місць на території міста, в яких можливе здійснення нелегального виробництва, зберігання та оптової і роздрібної торгівлі пальним та вжиття необхідних заходів щодо недопущення функціонування в місті об’єктів нелегального  обігу  пального. 

Робочою групою, 21 січня поточного року,  проведено  обстеження Фото без описуоб'єктів, в яких можливе нелегальне зберігання, оптова та роздрібна торгівля пальним. Також здійснена перевірка АЗС на предмет наявності дозвільних документів. 

Нелегальні об'єкти виробництва, обігу та роздрібної торгівлі пального на території міста Знам'янки не виявлено.

Питання припинення нелегального обігу пальним знаходиться на постійному контролі виконавчого комітету Знам'янської міської ради.

Звертаємося до громадських організацій, інших зацікавлених установ і організацій про надання інформації про можливі місця здійснення нелегального обігу пальним на території міста для подальшого інформування контролюючих органів!

Відділ економічного розвитку, промисловості,  
інфраструктури та торгівлі 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень