Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій міської ради

Дата: 21.01.2020 16:34
Кількість переглядів: 1211

Фото без описуЗа участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. Н.Данасієнко) та з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища    (заст. гол. О.Озеряний). 

Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин) та додаткові питання, що пропонуються суб’єктами подання для включення до порядку денного чергової 85 сесії міської ради 24 січня 2020 року.

Одним з додаткових питань, що пропонується внести на розгляд міської ради у січні поточного року, та розглядалося на засіданні, був проєкт Програми розвитку КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради  в період реформування галузі «Охорона здоров’я» на 2020 рік. Даний документ був розроблений відділом молоді, спорту та охорони здоров’я ( нач. Р.Ладожинська) спільно з фахівцями лікарні для можливості здійснення фінансування новоствореного комунального некомерційного підприємства. У процесі оприлюднення та обговорення даної Програми, надійшли пропозиції від голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, які також були представлені членам комісії для опрацювання. 

Під час обговорення,  члени постійних комісій також заслухали інформацію першого заступника міського голови В.Загородньої щодо дій, вжитих за останній місяць в частині подання звітності, відкриття рахунків, призначення в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, оголошення початку формування конкурсної комісії та проведення конкуру на зайняття вакантної посади директора тощо.

Комісією розглянуто інші питання порядку денного, у тому числі оренди майна комунальної власності міста, а саме:  гаражів територіального центру по вул.Церковній,7; частини приміщень міського Палацу культури по вул. Михайла Грушевського,30; окремих приміщень Знам’янської міської ради по вул. Михайла Грушевського,17, харчоблоків закладів загальної середньої освіти. До проєктів рішень надано пропозиції щодо доповнення їх змісту текстом, який визначить початок дії договорів з 01.01.2020 року.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,  О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень