Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню в місті Дня Соборності України

Дата: 16.01.2020 08:31
Кількість переглядів: 1225

Напередодні відзначення Дня Соборності України перший заступник міського голови Загородня В.Г. провела  засідання організаційного комітету по підготовці та відзначенню в місті вищезазначеного свята. 

В нараді також взяли участь: начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М, начальник відділу організаційно-кадрової роботи Зайченко О.А., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська І.В., головний спеціаліст відділу освіти Попова Н.М.,  завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою міста Балан С.М., старший інспектор   з питань оборонної і мобілізаційної роботи Головченко А.В.

Під час проведення учасниками вищезгаданого комітету обговорено організаційні питання щодо належного відзначення Дня Соборності. 

Зокрема, уточнено сценарій проведення заходу, визначено його учасників.

Членами оргкомітету попередньо встановлено, що відзначення Дня Соборності відбудеться 22 січня 2020 року об 11.00 год.  

У  міських бібліотеках та міському краєзнавчому музеї заплановані книжково-ілюстративні виставки, відкриті перегляди літератури, історичні години, майстер-класи по виготовленню стрічок. 

В закладах освіти  міста відбудуться заходи національно-патріотичного спрямування: тематичні виховні години, години спілкування та уроки історії визначеної тематики з переглядом мультимедійних презентацій та фільму «Свято Злуки. Політика пам’яті»;  книжково-ілюстративні виставки, інформаційні стенди, виставки-огляди та виставки-експозиції, присвячені історії національно-визвольної боротьби ХХ століття в Україні на тему: «Україна-держава соборна, одна на всіх, як оберіг»; арт-акції «Я люблю Україну» під загальним гаслом «Єдина і неподільна Україна»; виставка-презентація фотоілюстрацій та малюнків «22 січня – День Соборності України»; віртуальні подорожі та екскурсії визначними місцями рідного краю.

Першим заступником Загородньою В.Г. було надано доручення керівникам установ, структурних підрозділів  виконавчого комітету встановити державні прапори на адміністративних будівлях.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень