Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Роби радість іншим! І ти побачиш, що радість радує

Дата: 14.01.2020 09:26
Кількість переглядів: 1404

Фото без описуТворити добро – це дарувати радість людям. Мистецтво дарує радість і тому, хто його творить, і тому, хто насолоджується ним.

Творчий колектив Будинку культури смт Знам’янка Друга повністю згоден з твердженням К. Фішера: «Роби радість іншим! І ти побачиш, що радість радує». У селищі Знам’янка існують люди, готові поділитися радістю з іншими.

Фото без описуДаруючи її навколишньому світу, вони й самі отримують натомість добро, любов і теплі усмішки. Таку насолоду приніс наш Різдвяний вертеп під час святкових привітань.

Радо зустріли нас в Знам’янській Другій селищній раді та у бібліотеці-філії №2, з нетерпінням чекали в аптеці та у медичній амбулаторії, у відділенні Укрпошти та на базарній площі, щиро прийняли наш виступ діти та Фото без описувчителі в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6, а також мешканці селища, яких ми зустрічали просто на вулиці.

У Різдвяному вертепі прийняли участь люди різних поколінь. Щиро дякую учням школи – Городіловій Аделіні, Коржавіній Анні, Пономар Вікторії, Галицькій Анні, Кудіну Дмитру, Науменко Валерії, Чумаковій Оксані, Літвіновій Анастасії; молоді – Свірбій Станіславу та Абрамовій Катерині; учасникам самодіяльності – Рибніковій Галині, Олійник Оксані, Марченко Вячеславу, Андреєвій Олені, Корнієнко Каріні, Чередніченко Стальмірі.

Фото без описуОсобливу подяку висловлюємо нашій техпрацівниці Авраменко Олені, бо саме її дбайливі руки та творча уява створили образи нашого вертепу.

Директор БК смт Знам’янка Друга
Світлана Свірбій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень